Connect with us

Hír

Továbbra is Andy Dalton a Saints kezdője

Andy Daltonnal sem megy a Saintsnek, ráadásul Jameis Winston már teljesen egészséges, ennek ellenére egyelőre nem várható csere a poszton, legalábbis ezt mondta a főedző Dennis Allen a mérkőzés után. Szerinte ugyanis “nagyon sok minden rossz volt a támadóoldalon”, nem lehet csak az irányítóra fogni a dolgot, így a QB-cserét firtató kérdésekre egy határozott “Nem” volt a válasza.

Winstonnak idén adott a csapat egy 2 éves, 28 millió dolláros szerződést, aminek több mint a fele garantált volt. A korábbi 1/1-es kezdett is a szezon elején, majd a harmadik héten megsérült és azóta nem lépett pályára. Ezt követően a csapat hatból csak két meccset nyert meg, bár ez tényleg nem csak Daltonon múlt. A korábbi második körös QB ugyanis kifejezetten jól játszik idén 65,3 százalékos pontosság, 1389 yard, 10 TD, öt INT a mérlege, de nagyon peches volt, ugyanis mindössze öt turnovert érő passza volt.

A csapat jelenleg 3-6-os mérleggel rendelkezik, de a Bucs szenvedése miatt még mindig elérhető a csoportgyőzelem és úgy tűnik, hogy a Saints szerint erre Daltonnal van a legnagyobb esély.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!