Connect with us

Hír

Frank Reich: Nem kérdés, hogy újra főedző akarok lenni

Frank Reich-ot kisebb meglepetésre a héten kivágta Jim Irsay. A korábbi főedző már 60 éves, a Coltson kívül soha nem irányított egyetlen csapatot sem, de ennek ellenére továbbra is nyitva hagy minden opciót.

“Csalódott vagyok és fáj a döntés. Fáj, hogy így történt, a szezon közben, de közben meg is értem, ilyen az üzlet. Tisztelem Mr. Irsay-t és tudom, hogy a legjobbat akarja a Coltsnak. Beleadtam a szívemet és a lelkemet a munkába és még mindig imádom a játékot. Mindent imádok, ami a futballal kapcsolatos és minden lehetőségre készen állok. Egyértelmű, hogy szeretnék még főedző lenni “

– nyilatkozta Reich. (via PFT)

Reich 2018-ban lett a Colts főedzője és nem is végzett rossz munkát. A sérült Andrew Luck mellett Jacoby Brissettel, a kiöregedő Philip Riversszel és Carson Wentzcel kellett együtt dolgoznia, ennek ellenére kétszer is rájátszásba vezette a csapatot, ráadásul DVOA mutató szerint a 10., a 19., a 12. és a 13. legjobb támadósort tudta felmutatni négy teljes éve alatt . Idén aztán érkezett az egyre inkább kiöregedő Matt Ryan, akivel csak 3-5-1-es mérleget sikerült felmutatni és az egész offense a liga végén kullogott, ez pedig már túl sok volt a tulajdonos Irsay-nek, de az eddigiek alapján nem lenne meglepő, ha kapna még ajánlatokat más csapatoktól.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!