Connect with us

Hír

TJ Watt a héten visszatérhet

Végre visszatérhet TJ Watt! A kiváló pass rushernek még az első fordulóban sérült meg a mellizma, azóta nem tudott pályára lépni, de a főedző Mike Tomlin optimista, hogy a héten végre újra láthatjuk a pályán.

A korábbi 1/30-as Watt tavaly beállította a sack-rekordot, mindössze 2017-től tartó karrierje során pedig már 73 zsákolásnál tart. Az elmúlt években minimum top 3-as szinten játszott és az idei nyitófordulóban is szerzett egy sacket, mielőtt megsérült volna. A hiányában a Steelers védelem még a közepes szintet sem tudta megütni. A csapat engedte a 10. legtöbb pontot a ligában és csak Falcons védelme engedett több yardot meccsenként, illetve mindössze 13 sacket sikerült gyűjteni a PFF adatai alapján.

További csapattal kapcsolatos hír, hogy állítólag fontolgatják a korábbi első körös futó Naee Harris szerepének csökkentését, majd padra ültetését. Ennek oka, hogy “túl sokat táncol és hezitál” a nem túl jó támadófal mögött, ellenben a draftolatlan újonc Jaylen Warrennek fekszik a brusztolós erőfoci és hatékonyabb lehet vele a futójáték.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!