Connect with us

Hír

Hiába kapta Tua a legtöbb Pro Bowl szavazatot a szurkolóktól, nem került be a keretbe

Sokáig panaszkodtunk rá mi is, hogy a Pro Bowl egy népszerűségi verseny. Most viszont ez sem segített Tua Tagovailoának abban, hogy bekerüljön a Pro Bowl keretbe!

Egyetlen játékos sem kapott idén annyi Pro Bowl szavazatot, mint a Dolphins irányítója. Azonban a szurkolók voksai csak 1/3-os súllyal számítanak bele a képletbe, így hiába vitte itt a prímet Tua, a játékostársai és az edzők szavazatai miatt Patrick Mahomes, Josh Allen és Joe Burrow fogja képviselni az AFC-t a Pro Bowlon. (Tua a negyedik lett a szavazáson, így ha valaki lemondja vagy bejut a Super Bowlba a top 3 közül, akkor ő is részt vehet majd az eseményen.)

A Dolphins irányítójának teljesítménye eléggé visszaesett az elmúlt hetekben. Ugyan a 24-5-ös TD-INT mutatója még mindig jól néz ki, de már csak 64,8 százalékos az átlagos pontossága (az utóbbi négy fordulóban csak egyszer tudott 60+ százalékos arányt elérni és mindössze négy extra dobása volt öt turnovert érő passz mellett), nem jönnek a yardok-, és ami még fontosabb, a győzelmek sem. Összességében rendben van, de teljesen reális, hogy nem került be a top 3-ba.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!