Connect with us

Hír

A Cardinalsnál nem tervezik egész évre leültetni Kyler Murray-t

Az biztos, hogy Kyler Murray a szezon első négy meccsét kihagyja, hiszen PUP listán maradt a keretszűkítésekkor, bár ebben semmi meglepő nem volt, hiszen még lábadozik év végi ACL-szabadásából. Jó esély van arra, hogy ez nem csak négy hét kihagyást jelent majd számára, azonban sokan elgondolkodtak azon is, hogy akár az egész szezont kihagyhatja Murray, hiszen a Cardinals a jelek szerint nagyon rá akar menni az 1/1-re.

Kyle Odegard információi szerint azonban erről szó sincs, a Cardinals nem tervezi egész évre leültetni az irányítóját. Ez volt a terv Jonathan Gannon februári kinevezésekor és azóta sem változott semmi. A franchise ugyan valóban nem igyekezett elérni, hogy a legversenyképesebb csapatot küldje pályára, de nem is akarnak aktívan veszíteni, és a legjobb esélyt a győzelmekre értelemszerűen Kyler Murray adja majd nekik, bármikor is tér vissza a sérüléséből.

Murray-t kinevezték csapatkapitánynak is, ami szintén ezt támasztja alá. Azt egyébként még mindig nem tudni, hogy Joshua Dobbs vagy Clayton Tune lesz a csapat kezdője az első fordulóba, a főedző nem akarja ezt elárulni az aktuális ellenfél Commandersnek, hogy megnehezítse a felkészülésüket.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!