Connect with us

Hír

A Chargers kiváló centere és több elkapó is IR-re került

A Chargers sérültlistára tette a kiváló center Corey Linsley-t, akinek valamilyen szívproblémája akadt – írja Daniel Popper. Ennél konkrétabb információk nem láttak egyelőre napvilágot, így csak annyit tudunk, hogy minimum négy meccset ki kell majd hagynia. A csapatkapitány helyét így a fal közepén Will Clapp veszi majd át, ami nem valami megnyugtató.


A Dolphins két elkapót is sérültlistára tett, de nem Tyreek Hillt és Jaylen Waddle-t. River Cracraft IR-re, az újonc Erik Ezukanma NFI-re került. A kettő közt az a különbség, hogy Ezukanma sérülése nem a csapatnál futballtevékenység közben történt – Cracraft múlt héten egy vállsérülést szedett össze a Broncos ellen. Elég vékony így a keret, Hill és Waddle mögött Braxton Berrios és Ced Wilson van még az 53 fős rosteren, de feltehetőleg felhozzák most is Robbie Chosent a gyakorlócsapatból.


A Bengalsnál is egy elkapó került IR-re, méghozzá az újonc Charlie Jones, aki eddig elsősorban visszahordásaival hívta fel magára a figyelmet, volt egy TD-je is.


A Bearsnél a slot corner Josh Blackwell került IR-re, miután már a múlt heti meccset is ki kellett hagynia. A chicagói secondary nagyon gyenge lábakon áll jelenleg, hiszen a két legjobb játékosuk, Eddie Jackson és Jaylon Johnson sem bevethető, illetve az eredetileg kezdő slot corner Kyler Gordon már korábban IR-re került. Így az egész secondary első- és másodéves játékosokból áll majd.


Ugyan nem IR-rel kapcsolatos hír, de érdekesség, hogy a Cowboysnál továbbra sem tud összeállni az eredetileg kitalált kezdő ötös a támadófalban, immár 22 meccse folyamatosan nélkülözniük kell valakit. Most Tyron Smith nem bevethető amellett, hogy Tyler Biadasz és Zack Martin is kérdőjeles.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!