Connect with us

Hír

A Chargers kiváló centere és több elkapó is IR-re került

A Chargers sérültlistára tette a kiváló center Corey Linsley-t, akinek valamilyen szívproblémája akadt – írja Daniel Popper. Ennél konkrétabb információk nem láttak egyelőre napvilágot, így csak annyit tudunk, hogy minimum négy meccset ki kell majd hagynia. A csapatkapitány helyét így a fal közepén Will Clapp veszi majd át, ami nem valami megnyugtató.


A Dolphins két elkapót is sérültlistára tett, de nem Tyreek Hillt és Jaylen Waddle-t. River Cracraft IR-re, az újonc Erik Ezukanma NFI-re került. A kettő közt az a különbség, hogy Ezukanma sérülése nem a csapatnál futballtevékenység közben történt – Cracraft múlt héten egy vállsérülést szedett össze a Broncos ellen. Elég vékony így a keret, Hill és Waddle mögött Braxton Berrios és Ced Wilson van még az 53 fős rosteren, de feltehetőleg felhozzák most is Robbie Chosent a gyakorlócsapatból.


A Bengalsnál is egy elkapó került IR-re, méghozzá az újonc Charlie Jones, aki eddig elsősorban visszahordásaival hívta fel magára a figyelmet, volt egy TD-je is.


A Bearsnél a slot corner Josh Blackwell került IR-re, miután már a múlt heti meccset is ki kellett hagynia. A chicagói secondary nagyon gyenge lábakon áll jelenleg, hiszen a két legjobb játékosuk, Eddie Jackson és Jaylon Johnson sem bevethető, illetve az eredetileg kezdő slot corner Kyler Gordon már korábban IR-re került. Így az egész secondary első- és másodéves játékosokból áll majd.


Ugyan nem IR-rel kapcsolatos hír, de érdekesség, hogy a Cowboysnál továbbra sem tud összeállni az eredetileg kitalált kezdő ötös a támadófalban, immár 22 meccse folyamatosan nélkülözniük kell valakit. Most Tyron Smith nem bevethető amellett, hogy Tyler Biadasz és Zack Martin is kérdőjeles.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!