Connect with us

Érdekességek

Justin Fields úgy nyeli a sackeket, mintha kötelező lenne

Justin Fieldset 55 alkalommal sackelték tavaly, ami a legtöbb volt a ligában. Ebben szerepet játszott egyrészt az irányító játékstílusa (és limitáltságai), másrészt a gyenge támadófal és skill személyzet. Utóbbi kettőn próbált is javítani a Bears, de ennek ellenére már 10 sacket nyelt be a fiatal irányító.

A Bears szenvedésének egyik legnagyobb problémája, hogy Fields borzalmas. Hiába van körülötte egy vállalható támadófal, hiába kapott egy top elkapót DJ Moore személyében, a játékán ez nem látszik. Az egy dolog, hogy rengeteg rossz döntése van, de emellett lassan olvas és túl sokáig dédelgeti a labdát, így pedig egyszerűen vonzza magához a védőket.

Mindezt a statisztikák is alátámasztják, a PFF adatai alapján ugyanis a 10 benyelt sackből hat is a saját hibájából született, ami nevetségesen sok mindössze két forduló alatt. Ha ez így folytatódik, akkor az idény végére NFL rekordot jelentő 85 alkalommal fogják sackelni a Bears QB-ját, már ha nem ültetik le a padra és a teste kibír majd ennyi ütést.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!