Connect with us

Érdekességek

Tua Tagovailoa a Super Bowl-győztes edzők réme

Ha Super Bowl-győztes edző vagy, akkor retteghetsz Tua Tagovailoától! A Dolphins irányítója ugyanis zsinórban kilenc meccset nyert meg SB-győztes főedzők ellen, amivel jelenleg holtversenyben rekorder. Most hétvégén pedig egyedüli csúcstartó is lehet, amennyiben legyőzi a Sean Payton vezette Broncost. Külön pikantériája a meccsnek, hogy Tua épp Russell Wilsonnal (illetve Jim Harbaugh-val és Bob Griese-vel) közösen tartja ezt a rekordot, és épp ellene dönthet csúcsot.

Tua (illetve az általa vezetett Dolphins) ebben a sorozatban megverte már egyszer Paytont, kétszer John Harbaugh-t, egyszer Mike Tomlint, illetve ötször Bill Belichicket. Egyébként hivatalosan megverte Jon Grudent is, bár ott Ryan Fitzpatrick állt be helyette és ő fordított a végén, szóval ezt nem annyira szerencsés beleszámolni a sorozatba.

Tua idén elég messze viheti ezt a sorozatot, ugyanis Payton után játszik még egyszer Belichickkel, egyszer Andy Reiddel, egyszer Mike McCarthyval és egyszer John Harbaugh-val. Nem lesz könnyű menet, főleg hogy Andy Reid volt az utolsó SB-győztes főedző, aki meg tudta verni Tagovailoát.

A rekord viszont most könnyen meglehet, hiszen 6,5 pontos favoritnak számítanak hazai pályán a Broncos ellen.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!