Connect with us

Érdekességek

McCaffrey közelít az egymás utáni meccseken összehozott TD-rekordhoz

Christian McCaffrey megszerzése nagy fogás volt a 49erstől, új szintre emelkedett a támadósor, a running back pedig élete legjobbját nyújtja a kiváló rendszerben. Nem feltétlen a touchdownok a legjobb mérőszámai a teljesítménynek, de azért az sokat elmond, hogy CMC zsinórban 12 meccsen szerzett hatpontost a 49ers színeiben. Ezzel pedig közel van a rekordhoz.

1990 óta mindössze két futó volt, aki McCaffrey-nél több meccsen szerzett TD-t zsinórban, illetve LaDaiunian Tomlinson volt még képes szintén 12-re 2004-ben. Egyrészt Arian Foster szerzett zsinórban 13 meccsen hatpontost 2011-2012-ben, másrészt Emmitt Smith volt még képes erre a bravúrra.

Az ő sorozata mondjuk tényleg hihetetlen. Előbb 1994. november 7. és 1995. szeptember 24. között zsinórban 13 meccsen szerzett TD-t, majd egy találkozó erejéig megszakadt a sorozat, amit úgy bosszult meg, hogy egymást követő 14 mérkőzésen jutott be a célterületre 1995. október 8-tól az adott szezon Super Bowljáig bezárólag.

McCaffrey tehát két hét múlva beállíthatja a rekordot, három hét múlva pedig meg is döntheti, ha minden jól alakul számára.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!