Connect with us

Érdekességek

Sam Howell is úgy nyeli a sackeket, mintha kötelező volna

Hétvégén írtunk arról, hogy Justin Fields rengeteg sacket nyel be, két forduló alatt 10-nél tartott, erre pakolt rá még hármat a Chiefs ellen. Azonban a Commanders irányítója, Sam Howell megirigyelte tőle az első helyet és 9 sacket nyelt be a Bills elleni mérkőzés alatt, amivel már 19-nél jár idén. Ez a 2005-ös Texans óta holtversenyben a legtöbb elszenvedett zsákolás és a történelem során is az ötödik legtöbb holtversenyben az első három körben – világít rá Ben Standig.

Justin Fields úgy nyeli a sackeket, mintha kötelező lenne

Howell előtt nincs egy jó, de még talán átlagos fal sem, azonban legnagyobb részt saját hibáiból születnek ezek a sackek, hiszen nagyon sokáig dajkálja a labdát. Keresi a nagy játékokat, amik múlt héten jöttek is, azonban a Bills ellen egyáltalán nem, ellenben a 9 sack mellé dobott még 4 interceptiont is, csak hogy tényleg katasztrofális legyen a vasárnapja. A Bills secondary jól teljesített és a pass rush is jó volt, de a sackek nagyobb része elkerülhető lett volna, ha Howell gyorsabban szabadul a labdától.

Persze nem fog minden héten 9 sacket benyelni, de ha ezt a három fordulós átlagot hozza a szezon további részében is, akkor 108 sacket fog benyelni idén. Ez persze hatalmas rekord lenne, hiszen a jelenlegi csúcstartó David Carr a 2002-es Texansból 76 elszenvedett földrevitellel.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!