Connect with us

Hír

A Bills leigazolta Leonard Fournette-et, a Patriots elvesztette legjobb elkapóját

A Bills úgy tűnik nem teljesen elégedett a futószekciójával, így Jeremy Fowler információi szerint leigazolták Leonard Fournette-et. A korábbi 1/4-es játékos az utóbbi három évet a Buccaneersnél töltötte, ahol Super Bowlt is nyert, tavaly 1191 scrimmage yard és 6 TD került a neve mellé. Buffalóban Latavius Murray mostanság nem képes bebrusztolni a labdát a célterületre, amiért hozták, feltehetőleg tőle vehet el snapeket majd Fournette.


A Patriots elvesztette legjobb elkapóját, Kendrick Bourne-t, akinek elszakadt a térdszalagja, így idén már nem látjuk a pályán. A 28 éves játékos vezette a csapaton belül a statisztikákat elkapások (37), elkapott yardok (406) és touchdownok (4) tekintetében is. Hiányában jó kérdés ki tud fellépni, talán több játékidő és lehetőség juthat az újonc Demario Douglasnek, legalábbis ez lenne a legjobb hosszú távon a Patriotsnak.


A Jetsnél a támadófal-sérülések nem akarnak leállni. Duane Brown és Alijah Vera-Tucker már eddig is IR-en volt és az újonc center Joe Tippman sem volt bevethető hétvégén, most ráadásul elvesztették a helyére beálló mindkét centert, Connor McGovernt és Was Schweitzert is – mindketten IR-re kerültek, így legalább négy meccset ki kell hagyniuk.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!