Connect with us

Hír

Akár már a héten is visszatérhet Jonathan Taylor, Cooper Kupp és Von Miller is

Eltelt négy hét a 2023-as szezonból, ami egyben azt is jelenti, hogy aki az első forduló előtt került sérültlistára, az a szabályok értelmében akár már a héten visszatérhet. Ilyen esetekben ugyebár négy fordulót kell kötelezően kiülni, utána lehet visszatérni, amennyiben a játékos kellően egészséges.

Ilyenkor a csapatok először életbe léptethetik a 21 napos edzési periódust, ami alatt a játékos már együtt edzhet a csapattal, és ez idő alatt bármikor aktiválhatják az 53 fős keretbe. Az edzési periódust pedig már aktiválta is a Rams az elkapó Cooper Kuppal, a Colts a futó Jonathan Taylorral, a Bills a pass rusher Von Millerrel, illetve a Bears a guard Teven Jenkinsszel.

Egyelőre biztosat nem tudunk mondani arról, hogy a héten pályára léphetnek-e, de ha tippelnünk kellene, akkor Miller még nem fog elutazni Londonba a Jaguars elleni meccsre. Jenkins akár már csütörtök este visszatérhet a Commanders ellen, erre jó esély is lehet, ahogy Taylor és Kupp játékára is bőven van esély vasárnap a Titans, illetve az Eagles ellen.

A legérdekesebb helyzetben Taylor van, aki cserét kért a Coltstól, azonban erre még nem került sor.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!