Connect with us

Hír

Deshaun Watson nem játszik a héten!

Deshaun Watson két hete nem játszott a Ravens ellen, pedig állítólag már akkor is zöld lámpát adtak neki az orvosok, csak ő nem érezte elég jól magát a játékhoz. Úgy tűnik a pihenőhét sem segített a helyzeten, ugyanis a Browns irányítója a héten nem edzett és Josina Anderson információi szerint nem is fog pályára lépni a 49ers ellen. A cseréje viszont nem az újonc Dorian Thompson-Robinson lesz, aki legutóbb helyettesítette, hanem a korábbi XFL sztár PJ Walker.

Watson válla valamikor a harmadik fordulóban sérülhetett meg, már a negyedik játékhéten sem tudta vállalni a játékot. Akkor még arról szóltak a hírek, hogy nem komoly a sérülés és a bye week után visszatérhet, de most nagyon úgy tűnik, hogy nagyobb a baj.

A negyedik héten az újonc Dorian Thompson-Robinson helyettesítette a veterán QB-t, de borzalmasan játszott: 121 yardot és három INT-t passzolt a Ravens ellen. Ennél Walker csak jobb lehet, bár pályafutása során nem sok babér termett eddig neki – hét kezdő meccsen 1461 yard, öt TD és 11 INT került a neve mellé.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!