Connect with us

Hír

Watsonra akár több hét kihagyás is várhat

Deshaun Watsonnak három hete a Titans ellen a harmadik negyedben sérült meg a válla, két hete viszont még úgy tűnt, akár játszhat is a Ravens ellen. Akkor végül nem lépett pályára, de azt gondoltuk, a bye week alatt kellőképp meggyógyul, hogy most a 49ers ellen már játszhasson. Ez azonban nem lett így, a sérülése úgy tűnik komolyabb a vártnál. Erről számolt be Mary Kay Cabot is, aki szerint az irányító válla komolyabban megzúzódott, és addig nem fog tudni pályára lépni, amíg nem tud normálisan, fájdalmak nélkül dobálni.

A csapatnál azt hitték, hogy nem komoly a sérülés, de a 4. héten a bemelegítés során erős fájdalmai voltak az irányítónak. Watson egyelőre a játékra nem kapta meg a zöld jelzést az orvosoktól, jelenleg még nem tudja kellő erővel megdobni a labdákat. Most pihentetni és rehabilitálni kell, a dobálózást pedig a minimálisra csökkenteni.

A jövő heti Colts elleni meccsre van esély, hogy visszatér majd, de egyelőre ez sem biztos. A csapatnál nem tervezik IR-re tenni, ami jó jelnek tekinthető összességében. Addig pedig PJ Walker fog kezdeni a Brownsban.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!