Connect with us

Hír

Végre eljöhet az áttörés Mecole Hardmannek

Tyreek Hill pályán kívüli ügyei miatt igen komoly gondban volt a Chiefs elkapófronton 2019-ben. Patrick Mahomes mellé ugyanakkor kellett egy olyan játékos, akivel ki lehet aknázni a fiatal irányító brutális karerejét: ezért érkezett B-tervként Mecole Hardman a draft második körében, de egyelőre nagyon nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket.

Hill-lel végül minden rendben lett, így hasonló stílusú Hardman szerepköre értelemszerűen limitálódott, ugyanakkor ez még nem mentség arra, hogy két év alatt csak 1098 yardot és 10 TD-t szerezzen 32 meccsen. Ráadásul már nem lehet Hillre, Travis Kelce-re vagy épp Sammy Watkinsra fogni a teljesítmény hiányát (nem mintha utóbbi sok vizet zavart volna), így minden adott arra, hogy Hardman végre tényező legyen.

A TheAthletic információi szerint a fiatal elkapó össze is kapta magát a cél érdekében. Nagyon sokat fejlődött az útvonalfutási képessége, ügyesebben kapja el a labdákat és a hozzáállása is javult. Emellett Byron Pringle, Demarcus Robinson vagy Antonio Callaway sem jelent legyőzhetetlen akadályt – ha most sem sikerül az áttörés, akkor jó eséllyel nem is fog.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!