Connect with us

Hír

A Packers harmadik legdrágább játékosa is elégedetlen lehet a helyzetével

A Green Bay Packers három legdrágább játékosa Aaron Rodgers, Davante Adams és Za’Darius Smith. Előbbi kettő már nyíltan kifejezte boldogtalanságát (Rodgersszel kapcsolatban visszavonulásról pletykálnak, míg Adams megszakította a hosszabbítási tárgyalásokat), és úgy tűnik, utóbbi is csatlakozik hozzájuk.

A dolog azzal kezdődött, hogy a pass rusher kiposztolta a Twitteren, hogy azonnal ingatlanügynökre van szüksége. Később erről azt írta, hogy csak új házat keres Green Bay környékén, de a PFT információi szerint ennél komolyabb problémák lehetnek a színfalak mögött.

Smith állítólag azt fájlalja, hogy a Packers élt azzal az opcióval, hogy a játékos 16 millió dolláros fizetéséből 15 milliót átalakít aláírási bónusszá. Ezzel ugyanis a jövő évi cap hitje 28 millió dollárra nőtt, amit aligha fog benyelni a csapat, ezért a védő úgy érzi, a Packers 2022-ben vagy kivágja, vagy elcseréli. Emellett az sem tetszik neki (ez ráadásul teljesen jogosan), hogy a csapat nem utalta el neki egyből a pénzt még márciusban, hanem majd csak a szezon közben kapja meg kvázi meccspénzként.

A pass rusher elégedetlensége egyébként nem újdonság, már a korábbi ügynökcseréje után is lehetett sejteni, hogy nincs minden rendben.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!