Connect with us

Hír

Khalil Mackre több hét kihagyás várhat

A Bears klasszis pass rushere, Khalil Mack már egy ideje lábfejsérüléssel bajlódik, azonban eddig ezzel együtt is játszani tudott. Most viszont a csapatnál úgy döntöttek, hogy adnak neki egy kis pihenőt, hogy teljesen felépülhessen, így most hétvégén biztosan nem játszik a 49ers ellen és az is a lehetőségek közt van, hogy sérültlistára helyezik – írja Ian Rapoport. Ha így lesz, akkor minimum három meccset ki kell hagynia, és mivel a Bears bye weekje is erre az időszakra esik, ez négy hetet jelentene.

Mack a negyedik héten került fel először a sérülésjelentésre, és ugyan sokat nem edzett azóta, a pályán továbbra is ellenállhatatlan volt. Hat sacket szerzett a szezonban, amivel a hatodik helyen áll a ranglistán, emellett volt 22 nyomásgyakorlása, hat negatív yardos szerelése és egy összeszedett fumble-je is. A pass rusher 2018 óta nem hagyott ki egyetlen meccset sem, ez a szériája most viszont meg fog szakadni.

A Bears védelme összességében elég jól teljesít, azonban ehhez nagyon kell az egészséges védőfal, ami már Akiem Hicks hiányát is alaposan megérezte, Mack kiesése pedig nagy visszalépést jelenthet az egységnek és ezzel együtt az egész csapatnak. A helyén a tavalyi ötödik körös Trevis Gipson kaphat majd elsősorban szerepet.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!