Connect with us

Hír

Brian Burns: Boldog vadászatot minden pass rushernek Mac Jones ellen

Nagy port kavart a hétvégén, hogy a Patriots irányítója, Mac Jones egy elvesztett sack-fumble után megfogta az őt zsákoló Brian Burns bokáját, nem engedte el és meg is csavarta, amibe a Panthers pass rushere bele is sérült. Jones azt mondta, hogy nagy ütést kapott és nem tudta mi történik, azt hitte Burnsnél van a labda. A védő azonban nem értékeli túlzottan ezt a magyarázatot és örülne egy bocsánatkérésnek, de ennek hiányában inkább kellemes vadászatot kíván a pass rusher társainak Jones ellen.

“Jó lenne egy bocsánatkérést kapni, de ez nem fog megtörténni. Bárhogy is kezeli az ügyet az NFL, az rajtuk áll, én csak szeretnék még egyszer velük játszani. A defensive end testvéreimnek pedig kellemes vadászatot kívánok.”

– mondta Burns, via ESPN.

Jonest is megkérdezték, hogy mit gondol erről a bocsánatkérés dologról, de kitért a válasz elől. A Panthers másik kezdő pass rushere, Haason Reddick pedig “teljesen aljasnak” titulálta az esetet. Burnst egyébként ott a pályán kevésbé zavarta az eset, azonban mikor visszanézte videón, akkor már kiakadt. A meccsre amúgy visszatért ápolást követően, majd újra rásérült a bokájára, tegnap nem is edzett, így a hétvégi pályára lépése is kérdőjeles.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!