Connect with us

Hír

Lamar Jackson sorsa a meccs előtti bemelegítésen dől el

Bár a Ravens a hét elején még azt mondta, hogy számít Lamar Jackson játékára vasárnap, most már ott tartunk, hogy “van esély” a fiatal irányító pályára lépésre a Packers ellen. John Harbaugh állításai alapján Jackson sorsa a bemelegítésnél fog eldőlni attól függően, mennyire fog fájni a QB bokája, és ha mégsem tudná vállalni a játékot, akkor Tyler Huntley fog kezdeni. Jackson egész héten nem edzett, így talán az a valószínűbb forgatókönyv, hogy nem tud pályára lépni.

Jackson parádésan kezdte a szezont, sokak szerint jobban játszott, mint az MVP idényében. Az elmúlt öt mérkőzésen (a bye week óta) viszont nagyon gyenge volt: hat TD mellett nyolc INT-t passzolt, mindössze négy Big Time dobása volt 10 turnovert érő játék mellett (sőt, igazából ez csak négy meccsen jött össze, mert a Browns ellen alig volt a pályán). A játéka a Ravens eredményeire is kihatott, mindössze két győzelem jött össze három vereség mellett.

A helyére beugró Huntley idén 101 snapen volt a pályán, 58 passza volt jó 528 yardét, egy TD-ért és egy INT-ért, egyetlen extra dobás és négy turnovert érő játék mellett. Ugyan LJ nincs élete formájában, de nem kérdés, hogy nagy szüksége lenne rá a Ravensnek.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!