Connect with us

Hír

Az Eagles hosszabbított general managerével

Az Eagles három évvel meghosszabbította a general manager Howie Roseman szerződését, aki így a 2025-ös szezon végéig kötelezte el magát Philadelphiába – írja Jimmy Kempski.

Rosemannek több titulusa is volt már az Eaglesnél, de gyakorlatilag egy év kihagyással 2010 óta ő hozza a döntéseket a rosterrel kapcsolatban (2015-ben Chip Kelly volt ez a személy). A Kelly-éra után 2016-tól újjá kellett építenie a csapatot és ez tökéletesen sikerült, hiszen Super Bowl-győztes lett a gárda. Akkor úgy tűnt, hogy minden szuper és hosszú távon tényező lehet az Eagles, ellenben a következő 2-3 holtszezonban megkérdőjelezhető döntéseket, igazolásokat, hosszabbításokat, draftokat tudhatott magáénak, így a szurkolók szemében az állása is veszélyben volt (habár a tulajdonos Jeffrey Lurie állítólag nem gondolkodott ezen).

Tavaly viszont ismét remek munkát végzett Roseman, hiszen kisebb meglepetésre rájátszásba jutott a csapat, a Wentz-trade és a Dolphinsszal kötött megállapodás pedig tökéletesre sikeredett, aminek köszönhetően most három első körös pickje van a csapatnak és jobbak a kilátások, mint évek óta bármikor. A két cserén kívül is úgy tűnik jól draftolt 2021-ben és hamar (utólag áron alul) magához láncolta fiatal tehetségeit (Jordan Mailata, Dallas Goedert, Josh Sweat, Avonte Maddox), akikre építeni lehet a továbbiakban.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!