Connect with us

Hír

Arthur Jones kifakadt

Ahogy arról már korábban beszámoltunk, Arthur Jones, a Colts védőfalembere tiltott szerek használata miatt négy meccses eltiltást kapott a ligától. A hírek hallatán ki is fakadt rendesen a vizsgálatokra, szerinte ugyanis manapság már rengeteg olyan termék létezik, amiről nem is tudni, hogy valójában tiltott szereket tartalmazhat.

 

AFC+Championship+Indianapolis+Colts+v+New+t_yGW1e4Tqyl

 

“Ennyi erővel, ha túl sok köhögéscsillapító szirupot veszek be, arra is rámondja az NFL, hogy tiltott szerek használata ellen vétkeztem” – mondta. Hozzátette, hogy az NFL tiltólistáján rengeteg olyan dolog szerepel – jelen esetben a pszeudoefedrin, amit sok megfázás elleni gyógyszer tartalmaz, így akaratlanul is képes valaki véteni a szabályok ellen. Azt viszont elfelejtette, hogy az NFL engedi az ilyen gyógyszerek használatát, ha az a csapatorvos által jóvá lett hagyva, például egy nátha miatt. Végül annyiban hagyta az ügyet, és nem kívánt részletesen belemenni, így elfogadta a büntetését.

 

Jones pozitív eredményeit azonban nem hozta – és valószínűleg nem is fogja – nyilvánosságra hozni az NFL, ami megint egy érthetetlen gondolat a részükről. Szerintük, ha tényleg ártatlan, és nem tudott arról, hogy tiltott szert juttat a szervezetébe, akkor bizonyítsa be, és mutassa meg, miért kerülhetett ez az anyag a szervezetébe.

 

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!