Connect with us

Hír

A Browns hosszabbított Jerry Jeudyval!

A Browns közel két hete cserélt Jerry Jeudyért, és ez a rövid idő elég is volt ahhoz, hogy nyélbe üssenek egy hosszabbítást a felek. Ian Rapoport infói szerint az elkapó egy 3 éves, $52,5 milliós (ösztönzőkkel maximum $58 milliós) hosszabbítást kapott a csapattól, amiből 41 millió dollár teljesen garantált.

Nehéz helyzetben – Browns FA-kitekintő

A Cleveland egy ötödik- és hatodik körös pickért szerezte meg az elkapót a Broncostól, aki idén az ötödik éves opciója miatt 12,987 millió dollárt keresett volna és ennyit is foglalt el a fizetési plafonból. A hosszabbítással utóbbi szinte biztosan csökkenni fog, a támadó pedig a következő négy év alatt 70 millió dollár körül kereshet.

A 25 éves elkapó 2020-ban 1/15-ös volt, de soha nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket. A legjobb évében 987 yard és hat TD került a neve mellé, négy év alatt összesen 3068 yardot és 11 TD-t jegyzett. Az évi 17,5 millió dolláros fizetés egész soknak tűnik az eddig mutatott produktumához képest, de ki tudja, lehet hogy Deshaun Watson mellett hatékonyabb lesz.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2024 FK Media Group