Connect with us

Hír

Sean Payton megy a Coltsba?

 

Bár a fekete hétfőt megúszta, végül mégis repült Ryan Grigson, a Colts GM-e. Cuck Pagano állása egyelőre még megvan, Irsay megerősítette, hogy meg is marad, de hát ez nem jelent semmit. Főleg, hogy a hírek szerint a Colts megkereste a Saintset Sean Peyton HC miatt.

 

sp

 

Természetesen mindkét fél cáfol, de ettől még rengeteg forrás beszámolt a kapcsolatfelvételről, hisz a Saints akár áron alul is megválna Sean Paytontól (hogy ez mondjuk csak egy második körös picket jelent-e, nem tudni). Persze kapna valami kompenzációt a csapat, de nem szabad elfelejteni, hogy egy főedzőt csak akkor lehet elcserélni, ha a főedző is vállalja a munkát. Nem beszélve arról, hogy ebben az esetben a HC korábbi szerződése érvényét veszíti, tehát egy új szerződést is nyélbe kell ütni.

 

Persze elnézve a csoportot, Drew Brees korát és az Andrew Luckban lévő potenciált, aligha lenne kérdés, hogy ha meg tudna egyezni a két franchise, Sean Payton is igent mondana rá. A Colts HC posztja még egy érdekes sztori lesz a holdszezon sorén.

 

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!