Connect with us

Hír

Glennon 8 millió dollárra mondott nemet

 

A Bleacher Reportos Jason Cole szerint a Bucs évi 8 millió dollárral akarták megtartani a csereirányító Mike Glennont, aki hirtelen nagyon kapós lett a piacon. Ian Rapoport szerint a Jets és a Bears is nagyon szívesen látná a soraiban, 13-15 millió dollár is összejöhetne neki, így nem fogadta el a Bucs ajánlatát, ami a legjobban kereső cserévé tette volna.

 

glennon

 

Glennon tulajdonképpen az új Brock Osweiler azzal a különbséggel, hogy több kezdő tapasztalata van és azokon jobban is játszott. Összesen 21 meccsen lépett pályára, 18-szor volt kezdő 2013 óta, ezeken 4100 yard, 30 TD, 15 INT és 84,6-os passer rating jött össze. Ezek a számok már önmagukban elég jók, mondhatni átlag felettiek, nem beszélve arról, hogy 21 meccsen 56-szor sackeltél, tehát egy pocsék támadófal mögött is korrekt játékot tudott nyújtani.

 

A 13-15 millió persze első hallásra nagyon sok, de ha megnézzük, hogy nő a fizetési sapka, máris nem olyan drasztikus. A játékosok száma ugyanis nő, az NFL keretek továbbra is limitálva vannak, tehát ugyanannyi játékosra megy el sokkal több pénzt. Ez pedig azt jelenti, hogy gyengébb játékosoknak kénytelenek a csapatok kifizetni nagyobb pénzeket. A 15 millió egyébként mindössze a 23. legmagasabb lenne a ligában, csak a cserék és az újoncok keresnek ennél kevesebbet, tehát nem ördögtől való ez az elképzelés.

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!