Connect with us

Hír

Idén is Jerry Jones mosolya a legszélesebb

Zsinórban második éve foglalja el az első helyet a Dallas Cowboys a legértékesebb csapatok listáján, amit a Forbes magazin állít össze minden évben a Major ligák franchise-ai (NFL, NHL, MLB, NBA) a labdarúgó, NASCAR és Forma-1-es csapatok közül az elmúlt esztendő alapján.

A magazin 4.2 milliárd dollárra becsüli Jerry Jones csapatának értékét, amit Jones 140 millió dollárért vásárolt meg 1989-ben.

 

 

A Forbes azt is megállapította, hogy átlagban 91 millió dolláros profitot termelnek a csapatok úgy, hogy mindenki legalább 26 milliós profittal rendelkezik. Csak a Bengals, a Lions és a Bills nem tudott bekerülni az 51 legértékesebb franchise közé, az összes többi NFL csapatnak sikerült.

A második legértékesebb NFL franchise a New England Patriots. Robert Kraft csapata a magazin szerint 3.4 milliárd dollárt ér. Ez összességében a hatodik helyre elég a Cowboys, a New York Yankees (3.7 milliárd dollár), a Manchester United (3.69 milliárd dollár), a Barcelona (3.64 milliárd) és a Real Madrid mögött (3.58 milliárd).

A top10-ben további két NFL franchise kapott helyett, a New York Giants (3.1 milliárd) és a San Francisco 49ers (3 milliárd).

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!