Connect with us

Hír

Palmer és Fitzgerald sem játszik a Hall of Fame meccsen

Már csak kevesebb, mint két hét és itt az előszezon első találkozója, a Hall of Fame mérkőzés a Cowboys és a Cardinals részvételével. Az viszont biztos, hogy a Cardinals legnagyobb sztárjai közül kettő – Carson Palmer és Larry Fitzgerald – biztos nem lép majd pályára, árulta el Bruce Arians mai sajtótájékoztatóján.

 

 

Az előszezon sokszor csalódást okoz a nézőknek, hiszen mindenki nagyon várja már, hogy végre ismét focit láthasson február eleje után, azonban a színvonal messze nincs a “megszokott” szinten, illetve a legjobb, legismertebb játékosok is keveset játszanak. Arians mondjuk azt mondta ma, hogy több játékidőt akar adni a kezdőknek az előszezon során, hogy amikor kezdődik az alapszakasz, ne legyen semmiféle formahiány.

 

Az augusztus harmadika éjjelén megrendezett Hall of Fame meccsen tehát Drew Stanton lesz az egyik kezdő irányító. A túloldalról még nem kaptunk hírt, hogy Dak Prescott pályára lép-e Cantonban. De ha pályára is lép, meglepő lenne, ha 1, maximum 2 drive-nál több időt kapna.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!