Connect with us

Hír

Cutler megvette magának a 6-os mezszámot

Nem ritka, hogy amikor egy játékos új csapathoz kerül, akkor szeretné a korábbi mezszámát viselni. Azonban elég ritka az, hogy a mezszáma még nem foglalt: egy újonc vagy kevésbé fontos játékos van, hogy jófejségből is mezszámot cserél, de ez nem mindig megy ilyen simán. Jay Cutler egész karrierje során, a Bears és a Broncos játékosaként is a 6-os mezszámot viselte, ezt a szokását pedig folytatni kívánta.

 

 

Balszerencséjére a mez már foglalt volt, mégpedig a csereirányító Brandon Doughty birtokolta. Doughty aligha mondhat bárkinek is valamit, a játékos a 2016-os draft hetedik körében került a Dolphinshoz és soha egyetlen passza nem volt még az NFL-ben. Ennek ellenére nem akarta csak úgy odaadni a mezét, a Sun-Sentinelnek mesélt arról, hogy Cutlernek meg kellett azt vennie tőle.

 

Egy mezszám ára teljesen változó: van aki 10-15 ezer dollárért is odaadja, de akadnak 50-70 ezer dollárért gazdát cserélő számok is. Mondjuk ez Cutlert aligha érinti meg komolyabban, hisz karrierje alatt több mint 100 millió dollárt keresett (adó nélkül), illetve idén is kinéz neki 10-13 millió.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!