Connect with us

Hír

Koetter: “Én, Mr. Licht és a Hard Knocks látta Aguayo menesztését”

Véget ért a hosszan tartó várakozás Roberto Aguayo formajavulásával kapcsolatban, a Bucs ugyanis megelégelte, hogy a 40 yardon pontosságáról elhíresült játékos sorra hagyja ki erről a távról az extra pontokat és mezőnygólokat, és kivágta őt. Mindezt mi is láthatjuk majd a Hard Knocksban, Dirk Koetter szerint ugyanis a teljes jelenet rögzítve lett.

 

 

Többen kérdezték, hogy nehéz volt ezt a kamerák előtt megtenni, de úgy gondolom, hogy nem. Ugyanakkor nem könnyű megemészteni, hogy egy játékos karrierjére és életére is hatással lehetsz egy ilyen döntéssel, de ez a munkám illetve a futball velejárója, amivel mindenki tisztában van. A játékosok is pontosan tudják, hogy a jelenlegi 90 főből csak 53 maradhat, így hiába edz mindenki keményen, feladva ezzel nagyon sok mindent ebben a rövid időben, valakinek ez sem lesz elég ahhoz, hogy továbbra is a Bucs kötelékébe tartozzon.

 

Koetter ezután kitért speciálisan Aguayo menesztésére is, aki azért van különleges helyzetben, mert a második körben draftolta őt Jason Licht a tavalyi játékosbörzén, ami miatt sokaknál a célkeresztben állt, és most a kritikusoknak lett igaza.

 

A futball egy teljesítményfüggő sport, így ha nem teljesítesz, akkor menned kell, akármelyik draftpicken választottak ki. Robertóval egy nagyon rendes srác, aki tényleg mindent megtett a nálunk eltöltött idő alatt hogy jobb legyen, de ha nem megy, akkor nem megy. Ahogy mondtam, ez egy teljesítményfüggő sport, és Nick jobban teljesített nála, így döntenünk kellett, és a továbbiakban Nick élvezi a támogatásunkat. Ugyanakkor biztos vagyok benne, hogy találkozunk még Robertóval a futballpályán.

 

A Bucs főedzője elmondása szerint bár Nick Folké a munka, nem zárja ki a lehetőséget, hogy hoznak egy újabb rúgót, akivel megversenyeztetik a kezdőért.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!