Connect with us

Hír

Megatron könnyen visszatérhetne, ha akarna

Marshawn Lynch visszatérése után nem meglepő, ha a kinti sajtó káoszelméletek sorozatát kezdi el gyártani a nemrég visszavonult játékosok lehetséges visszatéréséről. Legutóbb Jay Cutler gondolta meg magát, és hagyta ott a TV-s karriert egy évnyi irányító feladatokra a Dolphins kedvéért, és sokak szerint Calvin Johnson lehetne a következő – ha akarna.

 

 

A hivatalos, lepapírozott visszavonulás nem mindig egyszerű folyamat, de Megtaron számára csak annyi lenne, hogy jelent az NFL-nek, hogy vissza akar térni, és már mehet is a Lions edzéseire, amibe a detroitiaknak semmi beleszólásuk sem lenne. Amint ez megtörténne, a klasszis elkapó korábbi szerződése automatikusan aktiválódik, vagyis rögtön egy 16 millió dolláros teher is a Lions nyakába zúdulna. Mivel csak 7 millió dollárnyi cap space áll Bob Quinn general manager rendelkezésére, ezért el kell engednie a játékost, ami nem lenne zökkenőmentes.

 

Kivágni nem lehet egy 16 millió dollárt kereső játékost brutális mennyiségű halott pénz nélkül, amit nyilván nem akarna a Lions magával cipelni, így a csere lehet az egyetlen megoldás, akárcsak Lynch esetében. Csakhogy Megatron a hírek szerint nem tervezi a visszatérést, noha már többször is elmondta, hogy szeretne Super Bowl győztes lenni, és tekintve, hogy még mindig csak 32 éves lesz szeptemberben, simán benne lehet még akár több konzisztensen jó év is a karrierjében. Már csak az a kérdés, hogy kinek a kedvéért térne vissza az utóbbi években rendre sérülésekkel bajlódó játékos, de minket nem vertek át, mind tudjuk, hogy ti is látjátok magatok előtt, ahogy egy bizonyos szürke kapucni sziluettje megjelenik a klasszis elkapó mellett.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!