Connect with us

Hír

Újabb csapás érheti a Broncos front sevenjét!

Nincs egyszerű helyzetben a Denver Broncos az idei offseasonben, hiszen sorra veszti el a védelmének kisebb vagy nagyobb alakjait. Wade Phillips, a ligaelit egység kivitelezője Los Angelesbe távozott, DeMarcus Ware visszavonult, az őt pótló Shane Ray pedig megsérült, és a rotációs rusher, Shaquil Barrett is harcképtelen egyelőre. Most a védőfalból sérült meg egy kulcsjátékos, és azért imádkoznak Denverben, hogy ne komoly sérülés legyen.

 

 

A csapat szombati edzése során ugyanis le kellett vinni Derek Wolfe-t, a csapa defensive endjét, miután a jobb bokáját fájlalva nem tudott részt venni a további gyakorlatok során. Egyelőre még nem derült ki mennyire komoly a baj, de ha őt is elvesztené a Broncos, akkor bizony komoly gödörbe kerülhetnek. Wolfe még májusban tett egy nyilatkozatot arról, hogy nem lehet egy csapatnak kifogásokat keresni a sérülések miatt, hiszen ez benne van a játékban, inkább saját magukat kell hibáztatni a vereségek vagy a rossz forma miatt. Nos, ezután a Broncosnak sem kell tennie másképp, noha érzékeny veszteség lenne Wolfe elvesztése.

 

Két nappal ezelőtt szintén a védőfalból hullott ki egy játékos a teljes szezonra, méghozzá Billy Wynn, most Wolfe lehet a következő, bár a játékos reménykedik benne, hogy az első héten már ott lehet a pályán. A Super Bowl győzelmet érő szezonban még Malik Jackson, Sylvester Williams és Derek Wolfe alkothatta a 3-4-es base védőfalat, idén könnyen megeshet, hogy ebből a hármasból már senki nem képviseli magát a védelemben.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!