Connect with us

Hír

Rex Ryan: Az én Jetsem szarabb volt mint a mostani

Rex Ryanről megtudhattuk az elmúlt évek alatt, hogy szereti kinyitni a száját, és nem áll távol tőle nagyot vagy ostobaságot mondani. Most egykori csapatáról, a New York Jetsről nyilatkozott az ESPN szakértőjeként, miszerint az általunk is beharangozott 4,5-es under/over határra ő overt mond.

 

 

A francba is, nálam sima over! Nézzünk szembe a tényekkel, az utolsó szezonomban sokkal szarabb csapata volt a Jetsnek, mégis nyertünk négy meccset, akkor a mostani csapat miért ne tudna minimum ötöt nyerni? Sokan szidják a mostani gárdát, pedig az a 2014-es volt az igazi szemétdomb. Nem volt cornerünk, sőt, igazából semmink nem volt, mégis ki tudja hogyan, de nyertünk négy meccset. Ez a csapat bár eladta rengeteg értékét, még mindig több tehetséget tud felsorakoztatni mint az a csapat, így simán képesek lehetnek öt győzelemre a szezonban.

– mondta a Jets 2009 és 2014 közötti főedzője.

 

Hogy igaz-e vagy sem a mondandója, azt talán még ő maga sem tudja, abban azonban kiegyezhetünk, hogy egyik csapat sem áll világverő nevekből. A Jets potenciális 1/1 várományos, mi is szinte egyhangúan őket várjuk ide, és sokan még a 4 győzelemben is kételkednek. Az a 2014-es szezon Ryan és a GM John Idzik állásába került, de már a jelenlegi rezsim alatt is inog a szék.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!