Connect with us

Hír

Griffin úgy érzi, hogy segíteni tudna a Texansnak

Adott egy csapat, ami hosszú éveken át az egész ligában rettegett védelemmel rendelkezett, de a kilátástalan támadósor miatt nem jutott egyről a kettőre. Ebben a szezonban viszont jött egy fiatal irányító tehetség, akivel valóságosan szárnyalt a támadósor. Ezzel egy időben, pedig elkezdtek a legjobb védők kiesni. Végül még ez a fiatal is megsérült. Jelen pillanatban így áll Robert Griffin III otthonának, a Houston Texansnak a szénája.

A texasi származású Griffin a Houston Cronicle számára adott interjút:

Készen állok, hogy vasárnap pályára lépjek, ha valakinek szüksége van rám.

Griffin Dél-Floridában edzett a márciusi, Brownsból történő elbocsájtása óta és állítása szerint jó kondiban van, mind testben, mind lélekben.

Edzettem és mindent megtettem, hogy formában maradjak. De nem csak fizikálisan, hanem a filmszobában is.

Watson hatmeccses kezdése alatt a Texans a liga legtöbb pontját szerző alakulat volt, így nem álltatja magát azzal Griffin, hogy a jövőre is kezdő lehetne Houstonban…de ő még ezt a helyzetet is az előnyére fordítaná.

Deshaun lenyűgöző játékos nagyon fényes jövővel. Úgy érzem, hogy segíteni tudnék neki a Washingtonban és Clevelandban szerzett tapasztalataimmal.

Miután Kaepernick beperelte az NFL-t, kizárt, hogy őt igazolja le a csapat. Irányító viszont kell, így pedig még ez is egy járható útnak tűnik a Houston számára.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!