Connect with us

Hír

A Dolphins már most a tankoláson gondolkozik?

Még véget sem ért a szezon, a Miaminak pedig még hivatalosan nincs is kinevezve az új főedzője, de a csapathoz közel álló források szerint a floridai együttes már a 2020-as draftra készül. Adam Gase szerződését felbontották, Brian Flores, a Patriots védőkoordinátora pedig még versenyben van csapatával, így hivatalos megállapodás nem lehetséges, de nyílt titoknak tűnik, hogy ő lesz a Dolphins új vezetőedzője.

 

 

Az már most látszik, hogy helyzete nem lesz egyszerű, mert úgy kell ellavíroznia első szezonjában, hogy tulajdonképpen azzal járna a legjobban a csapat ha a top5-ben húzna. Az idei draft class nem igazán kínál franchise irányítót, márpedig a Miaminak ezt kellene először orvosolni. Tannehillről már többszörösen is bebizonyosodott, hogy nem hossztávú megoldás, a szabadügynökpiacon pedig nem lesz igazán izgalmas irányító, így maradna a draft.

 

Itt egyelőre Dwayne Haskins tűnik a legjobbnak, esetleg Drew Lock vagy Will Grier érhet meg egy próbát, hogy Kyler Murrayt ne is említsük, de egyikükre sem lehet ráfogni, hogy kihagyhatatlan értéket képviselne. Egy próbát egyébként épp ezért meg is érhetnek, mert feltehetőleg nem kell top10-es picket elpazarolni értük, sőt akár a második körbe is csúszhat valamelyik (akár többen is) prospect. A Dolphins viszont sokkal szívesebben vadászna igazi nagyvadakra, akik csak 2020-ban jönnek. Abból a classból már most van két izgalmas név, Tua Tagovailoa, az Alabama irányítója és Justin Herbert, az Oregon üdvöskéje. Értük várhatóan top3-ba kell majd kerülni, ez pedig csak egy rémes szezonnal elérhető.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!