Connect with us

Hír

Peyton Manning egy újabb álmot váltott valóra

Peyton Manningtől megszokhattok már, hogy ott segít, ahol tud, ha mással nem is, akkor egy telefonnal.

 

manning álom

 

Cindy Harris egy hatalmas Broncos rajongó, aki már két éve küzd a rákkal, de úgy néz ki, elveszítette a csatát. Miután kiderült, hogy csak egy hónapja van hátra, a családja minden követ megmozgatott, hogy Cindy találkozhasson a kedvenc játékosával, Peyton Manninggel.

 

Az egész egy múlt hét keddi facebook poszttal kezdődött, amire már szerdán felfigyelt a Broncos és Peyton Manning. Bár a játékos nem tudott a felkészülés miatt Colorado Springsbe utazni, jelezte, hogy szívesen találkozna Cindyvel és még telefonon is felhívta:

 

“Csak szeretném, ha tudnád, milyen jó azt hallani, hogy milyen nagy Broncos rajongó vagy és hogy támogatsz engem. Nagyon sokra értékelem. Tudom, hogy milyen kemény harcot vívsz most, és hogy rengeteg ember támogat és imádkozik érted. Én is köztük vagyok.”
Manning továbbá biztatta Cindyt, hogy harcoljon tovább és szurkoljon hangosan a Broncosnak vasárnap. A Casino Hotel egyébként felajánlott neki és az egyik barátjának két jegyet, hogy élőben szurkolhassanak a csapatnak a Steelers ellen.

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!