PODCAST      KERESŐ

Playoff Ranking
17

Playoff Ranking #8 – 2016

playoffranking

Csak egy, csak egy csapat emelkedik ki jelenleg a mezőnyből. A Patriots mögött és a Steelers előtt azonban nagy a mozgás.

 

1. (1.) New England Patriots 7-1

 

Igazán jó csapat egyelőre egy van a ligában, de ők meg a héten a Bills elleni túrát követően megpróbáltak kicsit rosszabbak lenni Collins elcserélésével… Megérdemelt pihenő következik.

 

2. (3.) Dallas Cowboys 6-1

 

Szépen lassan az NFC legjobbjává váltak a szezon közepére. Hogy ez második helyet vagy a Broncosszal felcserélve harmadikat kell érjen az kérdés. A Browns ellen mindenesetre nem lehet gond, még úgy sem, hogy a secondary fele hiányozni fog.

 

3. (4.) Denver Broncos 6-2

 

pr8_den

 

4. (6.) Atlanta Falcons 5-3

 

Amíg Ryan MVP-formában tolja addig nincs gond, valahogy csak sikerül több pontot szerezni, mint kapni. Abban a pillanatban amikor viszont nem Bradyt megszégyenítően osztogat, rögtön baj van, és még a csoportban is hátrafelé kell tekintgetni.

 

5. (2.) Minnesota Vikings 5-2

 

pr8_min

 

6. (9.) Oakland Raiders 6-2

 

Derek Carr felnőtt. Ő a harmadik az NFL történetében (Y.A. Tittle 1962, Roethlisberger 2014) aki egy meccsen legalább 500 yardot és 4 touchdownt passzol interception nélkül. A 513 yardja franchise rekord, de mennyivel! A korábbi csúcs 427 volt. Kellett is a csillió yard, mert csak büntetésből NFL-rekordra valót, kerek 200-at gyűjtöttek.

 

7. (10.) Kansas City Chiefs 5-2

 

A Broncos és a Raiders árnyékában tovább folytatják a “mi-igazán-itt-sem-vagyunk-ne-is-figyeljetek-ránk-ááá-nem-kell” játékot.

 

8. (7.) Green Bay Packers 4-3

 

Egyszer játszanak jól, hát nem pont kikapnak?

 

9. (5.) Seattle Seahawks 4-2-1

 

pr8_sea

10. (8.) Philadelphia Eagles 4-3

 

Az NFC másik Wild Card helyére épp nem volt jobb ötletem, a Giants mellett lehetne még érvelni, de ők épp nem is játszottak. Most vasárnap mindenesetre le is meccselhetik. Ugyanakkor az megvan, hogy Manningék szépen felkúsztak a Dallas mögé a 2. helyre a csoportban?

 

11. (11.) Pittsburgh Steelers 4-3

 

Nem csak a Steelers, hanem a csoport egyik tagja sem nyert meccset az elmúlt három hétben, kivéve a Bengalst, akik a Brownst verték. Viszont Big Ben elvileg kész játszani, ez a Ravens elleni rangadó előtt biztató.

 

12. (12.) Houston Texans 5-3

 

Otthon 5-0 és Osweiler megéri a pénzét. Idegenben 0-3 és Osweiler használhatatlan. Érik a 8-8, de az nem biztos, hogy elég lesz a Titans ellen.

 

1/1 Cleveland Browns 0-8

 

A mai 7. meccsen a World Seriesben eldől, hogy idén Cleveland lesz-e az amerikai sport főváros 2 major címmel. 3-1-ről nyerték az NBA-t, sikerül-e 3-1ről elveszteni a baseball döntőt?

 

Megosztás:
 • googleplus
 • rss
 • mail

Írta: rowi

 • wolandrule

  Green Bay. :) Ismét korrekt a lista.

 • chester

  Mindkét ténnyel egyetértek. :( :D Btw, én javasoltam rowinak, hogy cserélje fel a Sehawkst és a Packerst, eredetileg fordítva volt. :D

 • wolandrule

  Jó javaslat volt, mondjuk a Chiefs szerintem jobb, mint a Raiders, de adható jelen pillanatban ez is, majd elindulnak lefelé Carrék.

 • jardo

  Felteszem a kérésemet itt is, reménykedve a válaszban. :) A Raiders kapcsán jutott eszembe, hogy arra ugyebár van stat, hogy egy csapat hányszor és hány yardért szabálytalankodik egy meccsen. Arra is van ilyen statisztika, hogy egy adott játékos hányszor szabálytalankodik egy meccsen (vagy a szezonban) és az hány yardot “ért” a csapatának?

 • chester

  Van, de ne kérdezd hol találom meg. :D

 • Imre Kocsis

  Azert aki nezi is a meccseket es van tapasztalata arrol, hogy a Seahawks mindig a szezon masodik feleben a jobb es ennek ellenere 9. helyre teszi oket, az minimum nem Hawks rajongo. En viszont igen, szoval a valos helyuk az 1-4-ben van… ;-)

 • chester

  Majd a #17. PR-ben akkor oda kerülnek, de a 8. hetiben jó helyen vannak ott ahol.

 • Imre Kocsis

  Szerinted… :-) Azert akar ma is vernek a 4. 7. 8. kozul barmelyiket, a tobbi velemenyes de kiszurkolnank… :-)

 • chester

  A Falconst speciel tényleg verték, de összességében nem keltik jó csapat benyomását. Hogy a szezon második felében szoktak veszélyesek lenni, az meg egy másik dolog. :) Egyelőre csak az első 8 forduló alapján van rangsor.

 • Imre Kocsis

  Sajnos igazad van, miota Wilson bejelentette hogy jon a Baba, mint ha mashol jarna a feje meccs kozben is es az O jateka mindig kellett a gyozelemhez, mert a vedelem hozza a stabilt. Nem vitatkozok, csak kotozkodok… Go hawks!

 • rowi

  pedig hát de… de a lista csak azt tudja tükrözni, ami már megtörtént:)

 • rowi

  nem a baba a “baj”, hanem a mozgásképtelensége, az így eltűnt dupla veszély, az így részben eltűnt futójáték. az, hogy a fal se lett jobb, mint tavaly, sőt, az csak a bónusz, valójában wilson sérülése(i) az alapproblémák, és az így összedőlt koncepció

 • Imre Kocsis

  Igaz. Ezert varjuk hogy felepuljon es ezert kellett volna “bealdozni” 1 max 2 meccset, mert igy is buktuk es meg nem is gyogyult. Ezert mondom, hogy kontroll manias, de igy is ott leszunk a rajatszasban, ott meg mar barmi lehet. Szerintem mi jatszuk a kisdontot es valszeg idegenben…

 • chester

  A Raiderst nagyon nehéz megítélni, de egyelőre a mérleg dönt. Majd most a Broncos ellen elválhat a szar a májtól, innentől elég durva sorsolásuk lesz.

 • Kopi3.14
 • Kopi3.14

  Az első hatban három Raider. Meglepő pozíció Crabtree mint WR, hatodik. meglepő bünti a CB Hayden két Offensive Holdingja. Norman Washingtonból szerezte eddig a legtöbb zászlót, tizenhármat, hat különféle büntetéssel, a detroiti Lawson a legtöbb yardot, összesen négy büntivel. Ok, három DPI.

 • Kox#

  Szimpatikus csapat a hawks de szerintem idén nagy gondok vannak az offensel. Wilson se tud maximumot nyújtani… nem sok jóval kecsgetet ez nektek seahawks szurkolóknak…