Connect with us

Hír

Le’Veon Bell franchise taget kaphat

A Steelers lassan MVP formában játszó futójának, Le’Veon Bellnek a szezon után lejár az újonc szerződése. A Steelersnél hagyományosan nem foglalkoznak szezon közben a szerződésekkel,  Adam Schefter szerint pedig jó eséllyel nem lesz megegyezés a felek között az FA piac nyitásáig, így a játékos franchise taget kaphat.

 

120714-nfl-steelers-leveon-bell-pi-ssm-vresize-1200-675-high-34

 

A 2017-es szezonra várható franchise tag nagysága 12,3 millió dollár, amivel Bell a második legjobban kereső futó lehetne Adrian Peterson után. Viszont tegyük hozzá, hogy AP szerződését biztos, hogy módosítani fogják és nem fog 14 milliót keresni évente. Persze azt is illik megjegyezni, hogy a 12,3 millió négy millióval több, mint a jelenleg második legjobban kereső LeSean McCoy fizetése.

 

Bellnek volt a nyáron volt egy vicces kis rap száma, amiben 15 millió dolláros fizetésre célozgatott. Persze utána jelezte, hogy csak szeretné, ha megbecsülnék, miközben eltiltatta magát négy meccsre, amiből végül csak három lett. Utóbbi egyébként egy egész nagy mínusz pont a számára, ugyanis már másodjára tiltatta el magát, a következő büntetése pedig jó eséllyel nem fog kimerülni négy meccsben. Ez pedig nagyon súlyos dollármilliókat jelent a számára, és azt előre leszögezhetjük, hogy a fizetése a 15 millió dollárt még egy Super Bowl menetelés után sem fogja megközelíteni.

 

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!