Connect with us

Hír

Aguayo vetélytársat kap

Amikor egy csapat egy rúgót a második körben választ ki, akkor azt tervezik, hogy 10-15 évre megoldják vele a posztot. Viszont a Tampa Bay Bucsnak eddig nagyon nem jött be Robert Aguayo draftolása, emiatt jövőre kap maga mellé egy vetélytársat, akivel kénytelen lesz megküzdeni a keretben maradásért.

 

raguayo_18058991_8col

 

A fiatal kicker borzalmasan játszott 2016-ban, 31 rúgásából csak 22 volt jó. Ez 71 százalékos pontosságot jelent, ami a legrosszabb a kezdő rúgók között az egész ligában. Ráadásul kihagyott két extra pontot, illetve a leghosszabb sikeres kísérlete 43 yardos volt, ami szintén a legrosszabb volt a mezőnyben. Sőt, volt két olyan csapat, amelyiknek két rúgója is volt a szezon során 43-nál hosszabb rúgással.

 

Már bebizonyítottuk, hogy nem okoz problémát nekünk egy általunk dratolt játékos helyett mást játszatni. Minden helyért meg kell küzdeni, semmi sem jár alanyi jogon. Ha valaki nem a legjobb a posztján, akkor nem lesz itt” – mondta a csapat mestere, Dirk Koetter. Tehát második kör ide vagy oda, ha Aguayo továbbra is ennyire borzalmasan játszik, akkor nem lesz sokáig munkája.

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!