Connect with us

Hír

McCown: Garoppolo egy franchise irányító lehet

 

Ugyan csak nemrég küldte el őt a Browns, Josh McCownt rögtön betámadták az újságírók a clevelandi állapotokkal kapcsolatban. Természetesen az irányítókérdés volt a téma, ahol beismerte, hogy a Garoppolo és a Browns törekvéseiről szóló pletykák igazak. Az alábbiakat nyilatkozta a celeveland.com-nak:

 

jimmy_garoppolo

 

„2014-ben, amikor nagyon sok tehetséges irányító jött a draftra, két olyan játékost is láttam, akik a következő Aaron Rodgersei lehetnek a ligának: Derek Carr és Jimmy Garoppolo. Okosak, erős a karjuk, gyorsan tudnak szabadulni a labdától, és a kellő mozgékonyságuk is megvan, ha lábon kell yardokat hozni a csapatuknak.”

 

McCown többek között Johnny Manzielnek és Cody Kesslernek is a mentora volt a clevelandi időszaka alatt, és ahogy Kyle Shanahan is nyilatkozta, hogy Garoppolot elnézte volna Clevelandben 2014-ben, most McCown mondta, hogy ő egy olyan játékos lehet, aki képes lehet a hátán cipelni egy franchise-t.

 

johnny_manziel_josh_mccown

 

„Nagyon tehetséges, a plafonja nagyon magasan van, ráadásul Tom Brady mellett edzhetett és tanulhatott, nála jobb tanárt meg nehezen lehetne elképzelni egy fiatal irányítónak. Sok csapat szeretné a magáénak tudni őt, mert képes lehet egy franchise irányítóvá válni. Aki látott már felvételeket róla edzésekről, meccsekről, az nem kételkedik ebben. Azt nem állítanám, hogy a No. 1 picket is rááldoznám, de látjuk hogy működik az NFL, irányító nélkül nem megy. Plusz tavaly Wentzre sem sok ember gondolta volna, hogy 1/2-es irányító lehet belőle, mégis az lett, és milyen jól járt vele az Eagles. Egy 12. picket érő draftcetlit viszont simán megérne.”

 

Az interjú végén McCown a saját helyzetéről csak annyit mondott, hogy szeretett Clevelandben lenni, és sajnálja, hogy ott kel hagynia a Hue Jackson vezette Brownst, ugyanakkor reméli, hogy még lesz csapata idén.

 

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!