Connect with us

Hír

Ansah: jó lenne már tárgyalni egy új szerződésről

A defensive end Ziggy Ansah szerződése utolsó évébe lép idén, a Lions ugyanis lehívta a korábbi első körös pass rusher 5. éves opcióját. Ideje lenne tehát lassan egy szerződésről beszélni, viszont a csapat egyelőre nem nagyon erőlteti a dolgot. A védő viszont nagyon a hosszabbítás a pártján van, bár nem volt bőbeszédű, amikor kérdezték, csak annyit mondott, hogy “nagyszerű lenne, ha elkezdenénk a tárgyalásokat”.

 

 

Érthető, hogy a Lions nem akarja elsietni a dolgoz. Ansah az utóbbi időben folyamatosan sérülésekkel bajlódott, ami ráadásul a teljesítményén is meglátszott. Azok után, hogy 2015-ben 14,5 sacket szerzett, tavaly csak mindössze kettőt, azt is a 15. és 16. héten. Ennek ellenére minden bizonnyal szeretne nagy pénz kapni, amit viszont a Lions nem szeretne neki megadni.

 

Nem lenne meglepő, ha Ansah végigjátszaná a szerződése utolsó évét hosszabbítás nélkül. A Lionsnek így lenne még egy éve megnézni, mire is számíthat Ansah-tól hosszú távon, a franchise tag pedig továbbra is opció, ha a Ziggy jól tolja. A csapat nem nagyon veszíthet.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!