Connect with us

Hír

Blount ajánlatot kapott a Patriotstól

LeGarrette Blount nagyon szeretné, ha valamelyik csapat megfizetné. Azt is szeretné, hogy ez a csapat a Patriots legyen. Hogy a kettő összejön-e, azt nem tudni egyelőre, minden esetre a CSN New England riportere, Mike Giardi szerint a futó már kapott egy ajánlatot.

 

 

Mivel nem fogadta még el Blount, vélhetően 1 millió környéki fizetésről van szó, ami nem túl sok egy 1161 yardot és 18 TD-t futó játékosnak. Viszont már 30 éves, a csapatban pedig ott van a friss szerzemény Rex Burkhead, Dion Lewis, James White, DJ Foster és az újraigazolt Brandon Bolden, na meg a fullback James Develin. Blount, ha mindenki egészséges, aligha lesz kezdő, inkább csak egy rövid yardos szituációknál használt biztos pont. De a 18 TD mégis csak 18 TD.

 

Blount draftolatlanul került a ligába 2010-ben, a Bucsban töltött első három éve után elment egy évre a New Englandbe, majd a félresikerült Steelerses kaland óta már három éve erősíti a Patriotst. Ez idő alatt kétszer lett Super Bowl győztes, viszont hét éves karrierje során csak 6,5 millió dollárt keresett. Érthető, hogy most szeretne egy kicsit többet.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2024 FK Media Group