Connect with us

Hír

Carr hosszabbítása a draft után jöhet össze

A Raiders csillaga felszállóban van, hála többek között a 2014-ben második körben draftolt Derek Carrnak. Ez persze azt is jelenti, hogy őt lassan meg kell fizetni, ráadásul második körösként már csak egy év van hátra a szerződéséből, tehát jobb lenne minél előbb. A GM Reggie McKenzie szerint a tárgyalások a draft után esedékesek, addig ugyanis a leendő újoncokkal van elfoglalva.

 

 

Carrnak második körösként nincs ötödik éves opciója, így 2017 után garantáltan lejár a szerződése. 26 éves, 2016-ban talán csak Matt Ryan és Tom Brady játszott nála jobban, a benne lévő potenciál, az előtte álló évek, a rájátszás (meg hogy milyen elveszett volt nélküle a csapat) már bőven elég lenne ahhoz, hogy már most kapjon mondjuk egy minimum öt éves 125 millió dolláros szerződést. Ezzel egyébként ő lenne az első 25 milliós irányító is.

 

A Raidersnek egyébként Khalil Mack-kel is lassan hosszabbítania kell, neki az 5. éves opciója miatt 2018 után fog lejárni a szerződése, valamint ott van a guard Gabe Jackson, a 2014-es harmadik körös pick, aki kezdő lett a liga egyik legjobb támadófalában. Neki Carrhoz hasonlóan jövőre jár le a szerződése, a jelenlegi trendek alapján 9-10 millióra számíthat majd.

 

Elég durván bejött tehát a 2014-es draft a Raidersnek az első három pickjükből lett egy 25 milliós irányító, egy 17-19 milliós pass rusher és egy 10 milliós guard.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!