Connect with us

Hír

Lenyúlhatja riválisa falemberét a 49ers

Falember érkezhet San Franciscoba, méghozzá csoportriválistól! A kiszemelt a Seahawks RFA tender alatt lévő játékosa, Garry Gilliam, akinek már ajánlatot is tettek Shanahanék.

 

 

Ian Rapoport információi szerint egy 1 évre szóló $2,2 milliós szerződéssel kínálták meg Gilliamet, a Seahawksnak pedig 5 napja van meccselni az ajánlatot. Ha ezzel a jogukkal nem élnek, akkor a 49ers megszerzi a játékost, és nem kell kompenzációt beáldozniuk. Gilliam ugyanis UDFA-ként került a ligába, és egy $1,7 millió értékű original round tendert kapott, ami UDFA-ként semmilyen kompenzációval nem jár.

 

A 26 éves játékos 29 meccsen kezdett a Seahawks támadófalában a 3 ligában töltött szezonja során, többnyire jobb oldali tackle-ként, de bal oldalon is bevethető. Mivel Kyle Shanahan zone blocking sémát használ a támadófalában, a jelenlegi 9ers RT, Trenton Brown a maga közel 160 kilójával nem éppen ideális fit abba az egységbe, más kérdés, hogy pont a Seahawks pocsék falából igazolni mennyire lenne szerencsés dolog.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!