Connect with us

Hír

McCoy: Még nem tettem eleget a vezérszerepre

Sok változáson ment át a Tampa Bay Buccaneers az évek során, egy dolog azonban változatlan maradt: a csapat veterán DT-je, Gerald McCoy. McCoy abszolút vezéralaknak tekinthető a Buccaneers viszonylag fiatal védelmében, ám ő nem egészen így látja saját helyzetét.

 

 

„Úgy érzem, nem tettem eleget ahhoz az utóbbi években, hogy a vezére legyek ennek a csapatnak. A következő szintre akarunk lépni, amihez már megvan a franchise irányítója is, innentől már csak a Super Bowl lehet a célkitűzés. tehetséges ez a csapat, de ahogy a múltban, úgy most is egy erős védelem kellene a siker eléréséhez. Minden védelemben van egy “alfa hím”, egy olyan alak, akire felnéznek a társak. Sokszor látom, hogy Warren Sapphez hasonlítanak, de hol vagyok én még attól a nagyságtól… Többet kell nekem ahhoz tennem, hogy hozzá mérhető alakja legyek a Bucsnak.” – nyilatkozta.

 

Tavaly már közel volt a rájátszás szereplés, idén ráadásul még jobb kerettel vághatnak neki a szezonnak. McCoy azonban magáénak tudja azt, hogy tavaly nem jött össze a rájátszás.

 

„Úgy gondolom, hogy miattam nem jutott egyről a kettőre a csapat. Nézzék csak meg a 4. negyedeinket, láttak tőlem emlékezetes megmozdulást? Ott voltam egyáltalán? Úgy éreztem, mintha szellemként lennék jelen a meccsek legfontosabb negyedében, ilyet egy vezér nem engedhet meg. Sokkal jobbnak kell lennem, amin csak én tudok változtatni, nem más.” – zárta mondandóját.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!