Connect with us

Hír

Több játékos is belement a fizetéscsökkentésbe

A tegnapi nap a paycutokról szólt a ligában, több játékos is úgy gondolta, hogy a csapata érdekében belemegy szerződése átstrukturálásába. A Titans járt az élen, de az Eagles és a Patriots is felszabadított egy kevés pénzt.

 

 

Brent Celek 2007 óta erősíti az Eagles tight end állományát, most pedig azzal segített csapatán, hogy belement a fizetése csökkentésébe. Eredetileg 4 millió dollárt keresett volna 2017-ben, az újratárgyalások után azonban csak 3 milliót fog kapni, ezzel nyerve 1 milliónyi cap space-t. Philadelphiában már csak azért imádkoznak, hogy Jason Peters is tegyen egy ehhez hasonló szívességet.

 

Danny Amendola hosszú évek óta folyamatosan belemegy a paycutba hogy a Patriots rosterén maradjon, ez idén is megtörtént. A rutinos elkapónak 7,79 millió ütötte volna a markát 2017-ben bónuszokkal együtt, ám végül belement abba, hogy csak a 6 milliós alapfizetését kapja meg, ezzel több mint másfél millió dollár szabadítva fel.

 

A Titansnél két játékos is belement az átstrukturálásba. Az egyikük az elkapó Harry Douglas, aki hogy tovább maradjon a rosteren, hajlandó volt 2 millió dollárról is lemondani, így a 3,75 millió helyett csak 1,75 milliót kap majd, viszont ugyanekkora összeget átírtak a szerződésében ösztönzőknek. A másik játékos a safety Da’Norris Searcy volt, aki 2017-ben 5,625 millió helyett csak 3,4 millióval, 2018-ban pedig 6,125 millió helyett 3,8 millióval terheli a salary capet, mindkét évben kereshet 750 ezer dollárnyi bónuszt ösztönzőkkel.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!