Connect with us

Hír

Vance McDonald hamarabb távozhat, mint gondolta

Nem könnyű az élet egyes játékosoknak, amikor a draftra kerül a sor. Számos olyan sztorit tudunk, hogy egy újonc kiválasztása után szinte azonnal ki is vágtak a posztjáról egy játékost, legutóbb Gary Barnidge járt így. Vance McDonald ugyan nem került a kivágás sorsára, viszont várta érte az ajánlatokat a 49ers a draft során.

 

 

Ahogy a Redskinsnél Matt Jones-ért, a 49ersnél Vance McDonaldért várták a hívásokat John Lynch-ék a draft során, de nem sikerült értékesíteni a játékost. Ami ugye nem meglepő, hiszen a történelem egyik legígéretesebb tight end felhozatala jelentkezett a 2017-es Draftra, és nem kellett senkinek McDonald szerződése. Merthogy a játékossal még a régi rezsim írt alá egy 5 éves, $32,5 milliós szerződést, hosszú távra bebiztosítva maguknak az egyébként nem rosszul teljesítő tight endet. Mert aki Blaine Gabbert passzaival jól tud játszani, az egy értékes játékos.

 

Kyle Shanahanék azonban máshogy gondolják, és egy évvel a hosszabbítása után már szabadulnának tőle, annak ellenére, hogy nem túl veretes a Frisco TE állománya, és mindössze egy játékos érkezett erre a posztra a draft során, mégpedig George Kittle az 5. körben. Állítólag lettek volna rá vevők, de az átlag 6+ millió dolláros szerződése pár csapatot azért elrettenthet.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!