Connect with us

Hír

Megvan az ok, amiért a Ravenshez írt alá Maclin!

Ahogy arra már tegnap délutántól számítani lehetett, Jeremy Maclin meghozta a döntését a folytatását illetően, és a Baltimore Ravens játékosa lesz az elkövetkezendő két évben. A szerződés részletei egyelőre nem ismertek, ugyanakkor egy ajánlat kiszivárgott a netre, ami befolyásolhatta Maclint az aláírásban!

 

 

Marylandben van egy étterem, ami a Jimmy’s Famous Seafood névre hallgat, nem nehéz kitalálni, hogy mindenféle tengeri ételt szolgálnak fel a vendégeknek, akinek a tulaja, John Mirradakis nagy Ravens drukker, valamint a játékosok is szeretnek elzarándokolni erre a helyre egy kis tengeri finomságért. Az étterem tulajdonosa twitteren üzent a hezitáló játékosnak, hogy amennyiben szeretett Ravensét választja, élete végéig ingyen rákételeket ehet az éttermében. Szerencséjére Maclin imádja a rákot, így akár emiatt, akár nem, de a Ravenshez írt alá.

 

 

Mirradakis még hozzátette, hogy akár úgy is lefordíthatjuk Maclin döntését, hogy rákételek > Buffalo csirkeszárnyak vagy Philly cheesesteak, utalva a további csapatokra, akik sorba álltak Maclinért.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!