Connect with us

Hír

A 0-16-os Lions legyőzné a 16-0-ás Patriotst

A 2007-es New England Patriots az NFL történetének egyik, ha nem a legjobb csapata volt. A 2008-as Lions az NFL történetének egyik, ha nem a legrosszabb csapata volt. A Pats 16-0-val, veretlenül zárta az alapszakaszt, míg a Lions 0-16-tal, nyeretlenül. A Reditten azonban utána mentek a dolognak, hogy mi lenne, ha a két csapat egymás ellen játszana. Ezért the_fuzzy_stoner felment a whatifsports.com weboldalára, ahol szimulátor segítségével elvégezte a kísérletet: igen, a nyeretlen Lions legyőzheti a veretlen Patriotst!

 

 

A Lionsnak ehhez a bravúrhoz a szimuláció szerint mindössze 262 mérkőzésre volt szüksége. Átlagosan 30-40 ponttal kapott ki a csapat a Patriotstól az első 240 meccsen, de a kitartó fárasztás és altatás végül meghozta az eredményét. A 241. és 260. mérkőzések között csak átlag 28 pont volt a különbség a két csapat között, és bár a 261. meccset még elveszítették, de a 262.-re sikerült a csoda.

 

A szimulátor szerint a Lions képes lenne legyőzni a Patriotst, ha Brady csak a harmadik számú irányítóként lép pályára. Mindezt ráadásul nagyon lionszösen, hisz egy 17-23-as hátrányból álltak fel, miután a harmadik számúként kicsit enerváltan játszó Brady csak mezőnygólig jutott 2:25-tel a meccs vége előtt. Ekkor azonban Dan Orlovsky (igen, ekkor még nem volt Stafford) levezette A drive-ot és a csapat átvette a vezetést. Ekkor azonban még maradt 11 másodperc az órából, de már Tom Brady sem tudta visszahozni a meccset.

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!