Connect with us

Hír

Dante Fowlert lecsukták

Vajon melyik csapat draftolta azt a fiatal pass rushert, aki első évében lesérült egész szezonra, a másodikban gyenge volt, a harmadik előtt pedig igyekszik eltiltani magát? Természetesen a Jaguars. Persze nem az ő hibájuk, hogy Fowler idiótán viselkedik, de az azért valahol szomorú, hogy pont most, amikor már tényleg, de tényleg úgy néz ki, összejöhet nekik valami, a legjobb defensive endjük letartóztatja magát.

 

 

A jó hír az, hogy nem történt semmi nagyon durva. Valaki beszólt neki a vezetési stílusa miatt, amin ő felkapta a vizet és leállt vitatkozni. A vita odáig fajult, hogy Fowler megütötte a férfit, leverte róla a szemüvegét és rátaposott, majd elvette annak bevásárlótáskáját, amit a benne lévő alkohollal együtt bedobott egy tóba. A férfi nem sérült meg, de rendőrök lecsukták a védőt, aki pár óra után 650 dollár óvadékért cserébe távozott.

 

Ez nem olyan súlyos eset, akár még eltiltás nélkül is megúszhatja, de legrosszabb esetben sem kapna 1-2 meccsnél többet. Az viszont gáz, hogy így viselkedik, már csak azért is, mert amúgy a neki beszóló férfinek igaza volt: tényleg szarul vezet. Az utóbbi 20 hónap alatt legalább tíz büntetőcédulát szedett össze, óvatlan vezetés miatt pedig nemrég 1500 dolláros kárt okozott.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!