Connect with us

Hír

Ha kell, Stafford lesz a a valaha volt legjobbak kereső játékos

Matt Stafford utolsó évébe lépett a korábbi hároméves, 53 millió dolláros szerződésének. Most, miután Derek Carr megkapta a maga évi 25 millióját, rajta a sor. A csapat igazgatója, Rod Wood nem akar Redskins féle tökön szúrást: ha Stafford – aki nélkül a Lions stabil 1/1-es lenne – a legjobban fizetett játékos akar lenni, akkor az lesz. A szerződés pedig már a következő két héten belül meg is lehet.

 

 

Az igazsághoz hozzátartozik persze, hogy Stafford azért már jóval többet tett le az asztalra, mint Kirk Cousins (vagy Derek Carr), így a jelenlegi viszonyok mellett azért nem olyan nehéz őt a legjobban keresővé tenni. Főleg nem úgy, hogy jövőre akár épp Kirk Cousins kaphat egy zsírosabb szerződést a piacon, de ott van Matt Ryan vagy Aaron Rodgers is, majd Mariotáék, szóval jó eséllyel elég rövid életű lesz majd ez a titulus.

 

Minden esetre nem kérdés, hogy megérdemli: tulajdonképpen egyetlen fénypontja a detroiti éjszakának, amit tulajdonképpen csak ő választ el egy újabb 0-16-tól. Vélhetően nem fog 25 milliónál sokkal többet kapni (mondjuk 25,1 millió/év), és jó eséllyel a garantáltja sem lesz akkora, mint Lucknak, de Cart jó eséllyel, ha csak jelképesen is, de le fogja nyomni.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!