Connect with us

Hír

“Fel kell készülnünk a Big Ben utáni életre”

Ben Roethlisberger már idén megkongatta a vészharangokat Pittsburgh-ben a visszavonulásával, de a csapat és a szurkolók örömére még erre az évre legalább visszatér az öreg harcos, azonban ki tudja, hogy meddig. A csapatnál éppen ezért a tervezettnél jobban készülnek azokra az időkre, amikor a kiváló irányító már nem lesz velük, állítja a csapat general managere, Kevin Colbert.

 

 

Szerintem még azért van a tankjában pár évnyi foci, de kétségtelen, hogy fel kell készülnünk arra, ha úgy dönt számára ennyi volt a futball. Mindannyian látjuk és tudjuk mennyire fontos az ő jelenléte a pályán, és ezt nem lesz egyszerű pótolni, de meg kell próbálnunk a további Super Bowl álmok miatt. Bár szerintem ez még csak odébb lesz, hiszen még csak 35 éves, és a jelenkorban láthatjuk, hány 40-hez közeli irányító játszik még a legmagasabb szinten. De megértjük majd a döntését, ha a visszavonulás mellett dönt, és biztosak lehetünk abban, hogy attól a naptól számítva 5 év múlva Hall of Famer lesz.

 

Roethlisberger az utóbbi szezonokban kisebb-nagyobb sérülések miatt a pályán kívülre kényszerült, és egy csapásra összeomlott a félelmetes pittsburgh-i támadósor. Vélhetően nem Landry Jones lesz a megoldás, de most a Giants ellen élesben láthatjuk majd az idén draftolt légközlekedési mérnököt, Joshua Dobbsot, Big Ben ugyanis nem lép pályára az első felkészülési meccsen. Talán ő majd átveheti a stafétát tőle ha eljön az ideje.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!